De beste nye gadgetene og teknologien fra CES 2019

8

Bell Nexus

Elektronikkballens "belle" var denne fullstendige versjonen av Bells seksrotor-luftd taxi. Selskapet sier at det kunne bære passasjerer så snart som 2020, så la oss håpe Bane viser seg ikke å overta byen vår før da.

På dette punktet er vi omtrent to skritt unna å bli cyborgs. Når vi kan laste opp våre bevisstheter til skyen og bli kvitt våre irriterende kroppsfunksjoner, vil vi være der: fullt integrert med teknologi. I mellomtiden ser det ut til at vi kommer nærmere hver dag. Ved den massive 2019 CES-konvensjonen i Las Vegas viste en samling av elite-forbrukermerke seg av sin beste nye teknologi, som ga oss med produkter vi umiddelbart ønsket å kjøpe og sette i husene våre og på kroppene våre. Dessverre kan vi ikke kjøpe de fleste av disse varene akkurat nå. Snart, skjønt. Dette er de 10 nye gadgets som vi håper vil gjøre livet mer elektronisk engasjerende og lettere også.

GILLETTE OPVARMET RAZOR

Gillettes innovasjonsbranche debuterte denne oppvarmede barberhøvelen for en Indiegogo-kampanje i fjor, og det var veldig populært - sannsynligvis fordi en barberhøvel som etterligner frisparkbehandlingen uten å takle flere blader, høres ganske bra ut. På mindre enn et sekund oppvarmer barbermaskinen opp til 122 grader, oppvarmer såpe og hud for en oppgradert barbering. Oppvarmede Razors ($ 160 hver) bestilt under Indiegogo-kampanjen er satt til å starte frakt i februar, og Gillette annonserte på CES 2019 at den ville samle tilbakemelding og begynne å jobbe med en kommersiell versjon.

BEGYNNER FLYT AKTIVITET TRACKING WATCH

Withings Move, den nye smartwatchen fra Withings, overvåker din aktivitet og din søvn. Den har en GPS-tracker og synkroniseres med Health Mate-appen. Det koster bare $ 69,95. Mest imponerende, det fungerer for 18 måneder uten å kreve batterilading. Det, og det undervurderte designet med det analoge klokkeflaten, er mer tidløst enn mange sporere på markedet. Withings angir en forsendelsesdato i februar på CES, slik at du kan cop en snart.