Eastabrook Architects legger til bølgepappet forlengelse til Cotswolds hytte

15

Gloucestershire-baserte Eastabrook Architects har fullført en utvidelse til en steinhytte fra 1800-tallet i Upper Swell, en landsby i Cotswolds, Storbritannia.

Bygget til en regissør av øvelsen som har bodd i hytta i 20 år, gir forlengelsen ekstra trang til et større kjøkken og spisestue, samt et ekstra soverom og dusjrom på en mesanin over.

Kleddet helt i bølgepappede metallplater, ble forlengelsen konstruert for å referere til landbrukskarakteristikken typisk for bygninger i området - spesielt skur.

Utvidelsen samsvarer med den opprinnelige hyttens orientering, men sitter litt tilbake, utsetter til steinbygningen. Den grå fargen ble også valgt som et middel til å minimere den visuelle virkningen av bygningen på det omkringliggende landskapet.

Corrugated metal extension by Eastabrook Architects

Store åpninger får mest mulig ut av utsikten mot en tilstøtende paddock, kjøpt av eierne for noen år siden, men vanskelig å se gjennom de små vinduene i den opprinnelige hytta.

"Konseptet var å gi inntrykk av en frittstående landbruksbygning," fortalte Andy Lucas, direktør i Eastabrook og eier av hytta Dezeen.

Interiors of Eastabrook Architects's corrugated metal house extension

Det bølgede materialet hadde den ekstra fordelen av å hjelpe prosjektet til å oppnå planlegende samtykke raskt uten noen endringer. En enkel, glasert flat takkobling forbinder den nye strukturen med den opprinnelige hytta, og gir utsikt til hagen på baksiden av huset.